Toteutuneiden matkojen ja tilaisuuksien satoa

Aika tarkkaan kolme vuotta siinä meni ennen kuin saimme järjestää taas kevätjuhlat. Tällä kertaa saimme vieraita Hämeenlinnasta, Lammiilta ja Toijalasta. Kiitos kun tulitte ja juhlitte, toivottavasti myös nautitte kanssamme mukavasta musiikista ja hienosta ohjelmasta.
Aloitimme maukkaalla lihakeitolla ja jatkoimme sirpaleohjelmalla.
Kalvolan Eläkkeensaajien jäsenten edellisestä yhteisestä tapaamisesta 364 päivää.
Kun 11.8.2020 kokoonnuimme edellisen kerran, yhdistyksen syyskauden avajaisissa, monikaan ei olisi arvannut, että seuraavaan yhteiseen tapaamiseen kuluu vuosi.
Tulokahvit ja muut ohjelmat järjestimme ulkona kauniissa elokuisessa säässä. Käsidesiä kului kiitettävästi, mutta kuulumisien vaihtamisen aikana turvavälit tuppasivat välillä unohtumaan. Onneksi kaikki paikalla olijat oli piikitetty kahteen kertaan. Keken karaoke soi koko tilaisuuden ajan ja perinteinen ”heitä ketjulla sikaa” tarkkuuspeli kiinnosti monia.
Harrin grillissä valmistuneet makkarat, emäntien tekemät salaatti ja muurinpohjaletut maistuivat. Vanajaveden vesi vilvoitti saunassa kävijöille. Paikalla oli 47 jäsentä.

 

 

 

Yhdistyksen syyskokous 9.11., paikalla n. 50 jäsentä. Puheenjohtaja ja hallitus valittiin uudelleen vuodelle 2022.
Digikoulutusta Iskuasemalla 9.11. Aiheena tietoturva. Paikalla 16 jäsentä.
Bingoa ja porinaa kokoontui pitkästa aikaa Iskuasemalla.
Jäsenhankintaa Hattula päivien toritahtumassa 11.6. Yksi uusi jäsen ja kymmenkunta vakaata harkintaa. Palataan niihin myöhemmin! Kiitos Ritvalle ja Seijalle. Lisää tälläistä.
n. 400 grillimakkaraa teki kauppansa. Kalvolalaiset näköjään ovat makkarakansalaisia. Tervetuloa iloiseen joukkoomme, makkarat eivät lopu!
Porvoon reisu 15.9. Makeaa mahan täydeltä. Brunbergin uudessa 150v juhlamyymälässä löytyi kaikille makeannälkäisille valintaa. Hyvän ja asiantuntevan oppaan kanssa teimme reilun tunnin vierailun Porvoon historiaan ja nykyaikaan. Kiertoajelun jälkeen nautimme noutopöydän antimia Hanna-Mariassa. Ruokailun jälkeen tutustuimme omaehtoisesti vanhaan kaupunkiin. Paluumatkalla "Ullan pullan" ostoksien jälkeen oli mukava reissu paketissa.
Koronan jälkeisessä ensimmäisessä jäsentapaamisessa Iskuasemalla oli paikalla 44 henkilöä. Piirimme pj. Ulla Pullola toi terveiset ja huomioi yhdistyksemme positiivista jäsenhankintaa. Parissa yhdistyksessä plussaa, kuten meillä, muissa miinusta. ??? Terveiset tästä Rajaniemen syksyn tapaamiseen. Hyvä Iittala!